Klubbens plusgiro nummer: 427 359-5

Klubbens Swisch nummer: 123 082 06 70

När du använder numren ovan glömt inte att ange vad det gäller och från vem det kommer.

Medlemsavgifter 2018:

Familj 600 kr
Vuxen 250 kr
Ungdom(HD20) 100 kr
Stödmedlem 100 kr

När du är medlem så stöttar du inte bara föreningen utan bidrar även till att vi ska kunna hålla vår klubbstuga igång, kunna köpa in och dela på utrustning (som Sport-identpinnar, pannlampor osv), du får möjlighet att hyra klubbstugan till låg penning, kan köpa våra tävlingskläder, följa med på våra läger och får information via e-post. Men allra främst så blir du med i ett härligt gäng med medlemmar i alla åldrar.

Terminsavgift:

För alla barn och ungdomar som är med och tränar: 150 kr.

Tävlingsavgift 2018:

Vuxna medlemmar (21 år och äldre), som vill att klubben betalar startavgiften, betalar 850 kr i tävlingsavgift. Om tävlingsavgiften betalats in senast 31 mars betalar OK Orinto ordinarie startavgift till alla individuella tävlingar av typ mästerskap, nationella och distriktstävlingar. Klassificering framgår av tävlingstyp i Eventor. Undantaget är de s.k. semestertävlingarna under sommaren (15 juni – 31 juli) och små lokala träningstävlingar (typ närtävlingar eller klubbtävlingar).

Vuxna, som inte betalat tävlingsavgiften, betalar alla startavgifter själv, dock max 1.200 kr.

För ungdommar (tom 20år) betalar OK Orinto ordinarie startavgift till alla individuella tävlingar av typ mästerskap, nationella och distriktstävlingar. Klassificering framgår av tävlingstyp i Eventor. Undantaget är O-ringen och små lokala träningstävlingar (typ närtävlingar eller klubbtävlingar).

Såväl ungdomar som vuxna betalar alltid startavgiften själv om man inte startar i en tävling, som man anmält sig till, liksom extraavgifter för efteranmälning, brickhyra eller måltider etc. där extraavgift tagits ut av arrangören.

Aktivitetskort 2018
OK Orinto inför Aktivitetskort i fyra nivåer. Kortet löses genom att betala in på OK Orintos konto samt ange namn och vilken nivå det gäller. Då det är en nyhet för 2018 är förslaget att inbetalning skall vara klubben tillhanda senast siste April. Efter 2018 utvärderar vi innehåll samt nivåer.

Ett aktivitetskort innebär möjligheten att delta i en rad olika aktiviteter. Men precis som för ett gymkort deltar man efter egen förmåga och i den utsträckning som man själv har möjlighet till.

I aktivitetskort ingår följande:
* Möjlighet att delta i löpträning / löpargruppen.
* Fritt delta i övriga OK Orinto träningar (ex vis torsdags eller helgträningar då sådana arrangeras).
* Veckans bana vid stugan då dessa finns uppe.
* Delta i sammankomster/läger, enligt självkostnadsprincip om klubben har kostnader för exempelvis logi.
* Kostnadsfritt delta i nybörjar eller fortsättningskurs inom Orientering i OK Orintos regi

Fyra nivåer av aktivitetskort (utöver ovan, inkluderar starter under hela året som fakturerats till klubben):
* Bas, 6 starter (ordinarie avgift upp till 130 kr) 700 kr
* Brons, 9 starter (ordinarie avgift upp till 130 kr): 1000 kr
* Silver, 14 starter (ordinarie avgift upp till 130 kr): 1500 kr
* Guld, 19 starter (ordinarie avgift upp till 130 kr): 2000 kr

Aktivitetskort går att kombinera antingen med tävlingsavgift alternativt aktivitetskort på andra nivåer. För att teckna ett aktivitetskort förutsätter att du är ordinarie medlem.Om aktivitetskort kombineras med tävlingsavgift så räknas starter av från aktivitetskort först vid sammanställning vid årets slut.
Om något är oklart, vänligen skicka mail till This is a mailto link

Aktiviteter - Träning och tävling

För mer information, tid och plats, se kalendern.

Anmälan till tävling görs i Eventor, anmälningssystemet för tävlingar. Länk finns på menyraden överst på denna webbsida. Man behöver lösenord för att göra en anmälan, antingen personligt ID och lösenord. Kontakta This is a mailto link för mer information.

Betalning till läger

Läger, klubbresor och liknande betalas på pgr nr 427 359-5. Uppge namn och vad det gäller.

Sportidentpinnar

Egen pinne köper man via: SportIdent.

Prata med tränare eller någon annan erfaern klubbkompis om vilken man bör köpa.

När man fått en pinne skall man kontakta This is a mailto link och uppge

• Namn
  • Personnummer
  • SI-pinnens nummer

Då läggs detta upp i Eventor därefter kan man själv anmäla sig till tävlingar via Eventor

Köp av kläder

Från och med 2016 går vi över till ett nytt system, vi köper kläder på Trimtex, www.teamorder.se, där vi har en egen sida för beställning. Denna sidan öppnas några gånger per år information om detta kommer via infobrev. Peter Gabrielsson ansvara för detta.

Samåkning till tävlingar

Vill man åka till en tävling men har svårt att ta sig dit så samåker vi till de flesta tävlingar. Meddelande om vilken tid och plats som gäller finns på sidan Meddelanden här på webben.

Hyra av klubbstugan

Skicka ett mail till This is a mailto link för att boka stugan.

Pris för hyra av stugan:

• med övernattning: 50 kr/person, minst 500 kr
  • dag eller del av dag: 300 kr + 10 kr/dusch.
Uppdaterad: 30 MAR 2018 12:36