Eriks rapport från SM-natt 2016

Jag gjorde ett mycket bra lopp rent orienteringsmässigt, jag var lugn och trygg i det jag gjorde hela vägen från start till mål. Att jag hela tiden behöll kylan och gav mig själv all den tid som behövdes för att orientera rätt var utan tvekan ett vinnande koncept på den mycket svåra nattbana som vi bjöds på. Sista tredjedelen av banan var mer löpbetonad än de första två och här kände jag också att jag prickat löpformen bra då jag kunde hålla mycket bra fart trots många kilometer i benen. Att loppet skulle räcka en bit, det förstod jag, men aldrig trodde jag att det skulle bära ända upp till en sjätteplats! Det var en grymt härlig känsla att få leverera en sådan insats när det verkligen gällde och att jag belönades med en så fin placering var ju helt overkligt. Den här framgången är inget som jag kommer luta mig tillbaka med och vara ”nöjd”, jag kommer att använda den som ytterligare energi och motivation att fortsätta träna hårt för att nå än högre och få känna den här fantastiska känslan igen.

Jag vill såklart tacka hela OK Orinto som gjort det möjligt för mig att nå denna framgång! Jag vill med detta och framtida resultat visa vilken grymt bra klubb OK Orinto är att springa för!

Uppdaterad: 19 APR 2016 13:07 Skribent: Erik C/TW