Foto: Bohmans Skatåsstaffeten 2013

Skatåsstafetten 2013

Vilken succé!

Orinto hörde till klubbarna med riktigt många lag.

Fyra ungdomslag - alla hade det kul i skogen och på TC. D36-laget gick ut hårt och ökade. De båda D30-lagen hittade rätt trots skidspår och arga gubbar och H36-laget gjorde en tapper insatts på den svåra banan. Hoppas kunna ladda upp lite fler bilder.

Två veteranlag - även dessa hade det kul. Om jag får döma av de "heta" diskussionerna efteråt. Frågan är hur fort man skall springa efter målstämplingen, den tiden ingår ju inte i min egen tid. :o)

Två lag i öppna klassen - här var det en del missöden men vad kan man begära av ofta stressade och trötta föräldrar. Men jag tror faktiskt att även Ragnar Mosslund hade det roligt i skogen.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 20:30 Skribent: Martin Johansson

Per Andersson, Hestra Basagården 54