Vilket underbart OL-läger!

Söndag morgon startade med en rejäl frukost, därefter ett träningspass med par-OL och sedan lunch. Lägret avslutades med en stafett, bestående av fyra mixade lag med fyra löpare i varje. Sträckorna var 800m, 1800m, 2000m och 2200m och den sista sträckan sprangs av ungdomsledare. Alla presterade väldigt bra och fick vid lägrets avslutning ett bergfast bevis på gott deltagande.

Det är mycket roligt att se våra ungdomar kämpa så hårt och att samarbetet funkar så bra över åldersgränserna. OK Orinto har helt klart en ljusnande framtid på ungdomssidan!

Stort tack till alla banläggare, kontrollutsättare, lekledare, matlagare och tränare, och ett särskilt stort tack till alla föräldrar som lät oss låna deras barn en helg för att gnida in lite mer orientering i deras huvuden.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 20:20 Skribent: Magnus Homan