Zoo-orienteringen 2012

Fin 3:e-plats för Erik! Erik Classon blev till slut sammanlagd 3:a i H21 på O-Event i Borås. Mycket bra gjort!

Många ungdomar sprang den avslutande sprinten i Borås Djurpark, i HD10/12 hade Orinto hela åtta(8!) deltagare. Kul! Ytterligare fem barn sprang U eller Inskolning.

Den avslutande korvgrillningen blev en liten succé, trots det något regniga vädret.

Vi passade på att berätta om upptaktsträffen 20:e januari och Nordjysk 2-dagars 10-11:e mars, nästa år. Mer info kommer!

För några fortsätter säsongen ett tag till med långlopp och nattcuper, för ungdomar och nybörjare finns det fortsatt träning på tisdagar i stugan, november ut.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 20:30 Skribent: Magnus H/TW

Per Andersson, Hestra Basagården 54