Hoppa till sidans innehåll

Hur ska Orintos framtid se ut?

17 SEP 2013 15:30
Som många av er vet så händer det en hel del i Orinto just nu. Vi har många aktiva som tävlar. Varje tisdag är det mer än 40 barn och ungdomar som tränar i en verksamhet som nu pågått i över ett år.
  • Uppdaterad: 05 APR 2018 21:18

Vår stuga används verkligen och börjar även få välbehövt underhåll då saker och ting används allt mer - men det finns mycket kvar att göra. Vi ser att terrängen runt stugan används allt mer, parkeringen är överfull och efterfrågan på att få vara med är mycket stor (alla får naturligtvis vara med!). 

I början av sommaren hade vi till en heldag där vi startade en process som vi kallar ”Föreningsutveckling”. Ni har säkert sett en gul rapport som legat i stugan ett tag (kanske har du t.om tagit med ett eget ex för att läsa hemma?).

Nu är det dags att ta steg två. Du är välkommen till stugan den 17 oktober kl 18:00-ca 21:00 och diskutera Orintos 3V.

  • Verksamhetsidé
  • Värdegrund
  • Vision

Efter denna dag kommer kommittéerna att diskutera vidare hur de kan använda de tre V-na i sin verksamhet och tanken är att vi ska träffas återigen senare i vinter för att jobba vidare med vilka mål vi ska ha i klubben och våra handlingsplaner för att nå dit vi vill.

Allas åsikter är värdefulla i detta jobb och vi hoppas att så många som möjligt av våra medlemmar - tävlande, motionärer, föräldrar som stödmedlemmar - kommer den 17 oktober! (Åldersgräns; minst 16 år.)

Naturligtvis kommer det att finnas kaffe/te, macka och frukt.

Anmälan till Martin senast den 10 oktober. Vi kommer även sätta upp en lista i stugan där du kan skriva in att du kommer. Har du inte möjlighet att komma kan du maila eller ringa Martin med dina förslag.

Det här är din chans att vara med och påverka föreningens grund och framtid!

Skribent: Martin J

Nybörjare? Återvändare? Inflyttad? Gammal eller ung? Alla är välkomna till oss i Orinto!
 Bli medlem 

 

Stöd din favoritförening

Postadress:
OK Orinto - Orientering
Per Andersson, Hestra Basagården 54
51792 Bollebygd

Kontakt:
Tel: 033288027
E-post: This is a mailto link

Se all info