Hoppa till sidans innehåll

Medlemsavgifter och Tävlingsavgift

25 FEB 2020 21:36
Det är dags att betala medlemsavgifter. För vuxna kan man också betala Tävlingsavgiften för att få en viss "klubbrabatt" på sina startavgifter.
  • Uppdaterad: 25 FEB 2020 21:36

Nu när ni betalar medlemsavgifterna, kom ihåg att skriva vem ni betalar avgiften för, det framgår inte annars.Detta gäller inte minst när man betalar med swish! Anonyma betalare riskerar att få en påminnelse (och kanske t o m betalar dubbelt i fall av ekonomisk glömska).

Medlemsavgifterna för medlemskap i OK Orinto bestäms av Årsmötet för det efterföljande året. Vid Årsmötet 2019 bestämdes avgifterna för 2020 ska vara samma som tidigare:

Familj:    600 kr
Vuxen:    250 kr
Ungdom t o m  20 år:  100 kr
Stödmedlem:   100 kr

Tävlingsavgiften höjdes vid Årsmötet nyligen till 1050 kr
Tävlingsavgiften är beräknad för att täcka kostnaden för 7st starter i vuxenklass, den av förbundet rekommenderade startavgiften har höjts sedan förra året, därför tog Årsmötet beslutet att höja Tävlingsavgiften också.
Av samma anledning togs beslutet att höja taket för tävlimgsavgifter till 1400 kr, det betyder att den som inte erlagt Tävlingsavgiften och tävlar flitigt kommer att få betala ett maxbelopp för sitt tävlande på 1400 kr, dock ej inräknat extra avgift för efteranmälan samt "Ej start" (precis som för alla andra medlemmar).

Än en gång: Kom ihåg att skriva vem betalaren är (eller vilken / vilka avgiften gäller)

Hälsningar från Styrelsen

Skribent: Björn Karlsson
E-post: This is a mailto link

Nybörjare? Återvändare? Inflyttad? Gammal eller ung? Alla är välkomna till oss i Orinto!
 Bli medlem 

 

Stöd din favoritförening

Postadress:
OK Orinto - Orientering
Per Andersson, Hestra Basagården 54
51792 Bollebygd

Kontakt:
Tel: 033288027
E-post: This is a mailto link

Se all info