Hoppa till sidans innehåll

Orintos Årsmöte 2020 - nya dokument

21 JAN 2020 21:40
Sista uppdateringen: Nu finns alla dokument sparade under foldern "Årsmöte 2020", den som man (normalt) ska komma åt som vanlig medlem när man är inloggad.
  • Uppdaterad: 21 JAN 2020 21:40

Hej.

Uppdatering 3:
Alla dokument inklusive presentationen från Årsmötet, ekonomiska resultatet samt budgeten finns nu sparade i foldern under Klubben > Årsmöten > Årsmöte 2020.
Bara protokollet från Årsmötet är kvar att läggas upp.

Det är i skrivande stund osäkert om det har löst sig med accessrättigheter för vanliga medlemmar, men det kommer att lösa sig, det finns ett ärende loggat på problemet.

Se vidare annan nyhet om den nya tävlingsavgiften (den höjdes något) som ska betalas in före mars månads utgång. Liksom medlemsavgifterna (som är oförändrade).

Uppdatering 2:
Vi tror att problemen med access till dokumenten är lösta, de finns nu i en folder som man kommer åt även utan inloggning.
Har ni problem att komma åt dem så meddela det! (info (a) orinto.se)

Nu finns kallelsen till årsmötet ute för läsning. Fler dokument tillkommer allt eftersom datumet rycker närmare, nu finns även Varberedningens förslag framme (rev. 1, någon liten ändring kan tillkomma).

Årsmötet tar plats i klubbstugan onsdag den 19 februari, vi mjukstartar med fika kl 18:15 för att övergå i årsmötesförhandlingar kl 19:00. Övriga detaljer kring årsmötet står att finna i kallelsen:

Kallelse till Orintos Årsmöte

Allehanda handlingar till årsmötet kommer allt eftersom de blir klara att läggas upp på en särskild plats här på hemsidan:

Årsmöteshandlingar

Välkomna!  /Styrelsen

            - - -

Skribent: Björn Karlsson
E-post: This is a mailto link

Nybörjare? Återvändare? Inflyttad? Gammal eller ung? Alla är välkomna till oss i Orinto!
 Bli medlem 

 

Stöd din favoritförening

Postadress:
OK Orinto - Orientering
Per Andersson, Hestra Basagården 54
51792 Bollebygd

Kontakt:
Tel: 033288027
E-post: This is a mailto link

Se all info