Hoppa till sidans innehåll

Tack för allt, Orinto!

01 NOV 2020 21:53
  • Uppdaterad: 01 NOV 2020 21:53

Tack för allt, Orinto!

Det känns väldigt tungt att behöva berätta att jag kommer att byta klubb till nästa säsong. Från och med årsskiftet kommer jag att tävla för IKHP i Huskvarna.
 
Beslutet har föregåtts av mycket tankar och funderingar på hur jag ska bedriva min fortsatta orienteringssatsning. Jag har haft och har fortfarande fantastiska möjligheter att elitsatsa i Orinto, det vill jag verkligen understryka. Men för att ta nästa steg i min utveckling så känner jag att jag behöver pröva nånting nytt. För att kunna träna så mycket och så hårt som krävs för att nå upp bland de 10 bästa på SM kommer det behövas en stark drivkraft till att orka lägga ner jobbet som krävs.
 
I IKHP kommer jag kunna bedriva min individuella satsning, samtidigt som det kommer vara ett stort fokus på de stora stafetterna så som 10Mila och Jukola, detta kommer bli en helt ny erfarenhet för mig, en utmaning som jag ser väldigt mycket fram emot! Det kommer också att vara inspirerande att åka på träningsläger tillsammans med löpare som liksom jag siktar mot toppen, det kommer hela tiden krävas att man är på hugget och gör sitt yttersta för att inte halka efter.
 
Jag tror och känner att det är just dessa nya inslag som kommer vara den nya och den extra drivkraften som kommer att krävas för att jag ska kunna ta nästa steg, närmare toppen!
 
Jag vill framföra mitt varmaste tack till alla i OK Orinto som stöttat mig i min satsning genom alla år! Jag har haft jättefina förutsättningar att elitsatsa som ungdom, junior och nu som senior, och jag har alltid känt 110% uppbackning! Alla roliga minnen, fina framgångar och goda vänner som orienteringen givit mig har jag i grund och botten Orinto att tacka för!  Allt detta kommer jag för alltid bära med mig! Tack!
 
Jag hoppas vi ses i skogen snart igen!
 
Erik Classon

 

Skribent: Björn Karlsson
E-post: This is a mailto link

Nybörjare? Återvändare? Inflyttad? Gammal eller ung? Alla är välkomna till oss i Orinto!
 Bli medlem 

 

Stöd din favoritförening

Postadress:
OK Orinto - Orientering
Per Andersson, Hestra Basagården 54
51792 Bollebygd

Kontakt:
Tel: 033288027
E-post: This is a mailto link

Se all info